Wat te doen met Bitcoin

Wat te doen met Bitcoin

Nu je een portemonnee en een paar Bitcoin hebt, wat doe je ermee? Als u zich heeft aangemeld voor een account bij Coinbase of My Wallet, kunt u met beide services uw digitale rijkdom verkopen. Omdat Bitcoin-prijzen fluctueren, kunt u, als u gewoon wat geld wilt verdienen, proberen ze laag te kopen en ze hoog te verkopen. Ik kocht een paar maanden geleden een Bitcoin voor $ 15, en als ik het vandaag zou verkopen, zou ik bijna $ 61 verdienen. Als u verstandig investeert en geduldig blijft, kunt u een behoorlijk bedrag verdienen door simpelweg Bitcoins te kopen en verkopen. Ga hier om een overzicht cryptocurrencies te krijgen.

Omdat Bitcoins een valuta zijn, accepteren verschillende bedrijven ze als betaling. Sommige bedrijven accepteren zelfs alleen Bitcoin. Waarom? Sommige services bieden tools die al dan niet worden gebruikt voor piraterij, zoals een VPN of Usenet- indexer. Meerdere Usenet-providers zijn vorig jaar gesloten omdat hun betalingsproviders onder druk werden gezet om ze als klanten te laten vallen door grote filmstudio’s. Zonder enige manier om betalingen te accepteren, konden ze het zich niet veroorloven om door te gaan en te sluiten. Omdat Bitcoin peer-to-peer transacties uitvoert, is er geen tussenpersoon om te voorkomen dat het geld binnenkomt. Daarom gebruiken veel van deze services Bitcoin als enige methode. Vergeet niet om reviews van exchanges te lezen zoals Plus500 crypto review.

Lees verder

Dat gezegd hebbende, kunt u Bitcoin gebruiken voor meer dan alleen twijfelachtige ethische diensten. Bitcoin Magazine biedt een lange lijst met opties die alles omvatten, van muziekdownloads tot cadeaubonnen tot kleding. Hoewel u uw digitale geld nergens kunt uitgeven, zijn er verschillende opties om uw Bitcoins te gebruiken zoals u wilt.

Dit krast alleen het oppervlak van Bitcoin. Het is een heel ingewikkeld, betrokken systeem. Het heeft ook gezelschap in de vorm van concurrerende digitale valuta’s, zoals Ripple, Freicoin, Namecoin en meer. Hopelijk geeft dit je een beter begrip van hoe Bitcoin werkt, maar zorg ervoor dat je de Bitcoin Wiki bekijkt als je meer wilt weten.