Beste student-creditcardtips voor 2020

Beste student-creditcardtips voor 2020

De manier waarop je als student met financiën omgaat en de gewoonten die je met betrekking tot geld ontwikkelt, zullen je ook na je studententijd beïnvloeden. Dus wanneer u aanbiedingen van creditcardmaatschappijen begint te ontvangen, is het belangrijk om te weten hoe u de juiste voor u kiest. Hier zijn onze 6 beste creditcardtips voor studenten om u te helpen goede financiële beslissingen te nemen.

1. Meld je aan voor slechts één creditcard op de universiteit

Creditcard Jong. Je wordt letterlijk bestookt met mailers, e-mails en sms-berichten die je deals aanbieden om je aan te melden voor creditcards. Sommige creditcardmaatschappijen bieden zelfs specials aan via organisaties op de campus en tijdens de eerstejaars oriëntatie.

Bedrijven doen dit niet om u te helpen of om u een goede deal te bezorgen.

Ze doen dit om uw bedrijf in een vroeg stadium te krijgen, wanneer u vatbaar bent voor schulden en om ervoor te zorgen dat u hun merk in de toekomst blijft gebruiken. Ook al wordt u uitgenodigd om u aan te melden voor verschillende creditcards – niet doen. Bezoek www.123creditcardvergelijk.nl om American Express informatie te krijgen.

2. Bouw uw kredietgeschiedenis vroeg op

Kredietgeschiedenis formulier. Keer op keer hoor je mensen zeggen dat je contant moet betalen, niet met krediet. Als u begrijpt hoe geld werkt en dat elke veegbeweging van een creditcard een microkrediet is, houd dan hun advies in gedachten, maar wees niet bang voor krediet.

Het openen van een creditcard als student is goed voor je credit score (zolang je op tijd betaalt).

Om een goede kredietgeschiedenis op te bouwen, moet u elke maand een aantal schuldeisers over uw betalingsgeschiedenis laten rapporteren. U hoeft niet veel in rekening te brengen, net genoeg om een rekening met een saldo te ontvangen.

3. Vergelijk creditcardvoordelen voordat u zich aanmeldt

Creditcardbeloningen Tankstation. Mogelijk wilt u zich aanmelden voor de eerste kaart die u ziet, maar niet alle creditcards zijn gelijk gemaakt. Je wilt ook niet vastzitten met een creditcard die niet loont. Hoewel de Credit CARD Act van 2009 specifieke parameters beschrijft die alle creditcardmaatschappijen moeten volgen, variëren de voordelen van elke kaart.